Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua.
Tältä sivulta löydät yhteystietomme ja voit jättää meille viestin.

Myynti- ja konetiedustelut

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian, jotta voimme auttaa sinua saamaan tarvitsemasi tiedot ja ratkaisemaan mahdolliset ongelmasi!

Usein kysyttyä

Alta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin, jotta saat mahdollisesti tarvitsemasi tiedot nopeasti ja helposti.

Siivouskoneen hankintahinnan ja vuokrahinnan vertailu riippuu käytön aikataulusta ja tarpeesta. Vuokrakoneen käyttö voi olla joustavampaa ja edullisempaa lyhytaikaisessa käytössä tai pienemmässä määrässä käyttöä. Toisaalta, jos koneen tarvitsee käyttää pitkäaikaisesti tai usein, hankintahinta voi olla edullisempi vaihtoehto.

Tärkeimmät tekijät lakaisukoneen ostamista harkittaessa ovat koneen käyttötarkoitus, käytetyn alueen koko ja kunto sekä budjetti. On myös tärkeää harkita koneen käyttöikää, huoltopalveluita sekä teknisiä tietoja kuten imutehoa ja akun kestoa.

Oikean siivouskoneen valitsemiseksi on tärkeää määritellä tarpeet ja tilan koko ja kunto. On tärkeää harkita koneen käyttötarkoitusta, esimerkiksi lattianpesua varten tarvitaan erilainen kone kuin esimerkiksi matonpesua varten. On myös tärkeää harkita käytetyn alueen koon ja kunnon sekä budjetin.

Vuokrakoneen käyttökustannusten laskemiseen vaikuttaa useita tekijöitä, kuten vuokrahinta, käyttöaika, huoltopalvelut sekä mahdolliset korjauskustannukset. On tärkeää harkita näitä tekijöitä ja verrata niitä käyttötarpeeseen sekä budjettiin ennen vuokrakoneen valitsemista.

Yleisimpiä ongelmia lakaisukoneiden kanssa ovat imutehoongelmat, akkujen heikko kesto sekä laitteen ylikuumeneminen. Lisäksi koneen epäasianmukainen käyttö tai huolto voi aiheuttaa vikoja ja vaurioita. Näiden ongelmien välttämiseksi on tärkeää valita oikea kone tarpeisiin, seurata valmistajan ohjeita koneen käytöstä ja huollosta, sekä huolehtia koneen säännöllisestä puhdistuksesta ja huollosta. On myös suositeltavaa valita laadukas ja luotettava merkki, jotta koneen kestoikä saadaan mahdollisimman pitkäksi.